Estètica a Manresa | Mayka Institut | Centre d'estètica a Manresa | Mayka Institut

Mayka Institut | Centre d'estètica a Manresa

Benvingut a Mayka Institut, un centre de estètica a Manresa on treballem la seva salut, cura i benestar mitjançant els últims tractaments facials i corporals.


Redescobreix la teva bellesa, gaudeix de la teva salut i benestar
clínica estética en Manresa

A Mayka Institut portem desde 1973 tenint cura de la seva salut i estètica a Manresa. En tots aquests anys, hem sabut ajustar els tractaments facials i corporals a les últimes tècniques del sector, aplicades amb els aparells més moderns del mercat.

142032_147491_mireiaarso_20151207_181742.jpg

En les instal.lacions del nostre centre d'estètica a Manresa trobaràs un moment de benestar i bellesa. Tenim cura de tots els detalls, per crear un ambient de relaxació en cada espai, mitjançant decoració suau, càlida i neta, pensada per evitar aquella sobrecàrrega que ens esgota cada dia. Les 6 cabines d'estètica estan completament equipades per l'exclusivitat de cada servei.

142032_147492_mireiaarso_20151207_181459.jpg

En constant innovació, els professionals qualificats que treballem a Mayka Institut mantenim una formació continuada, per poder aplicar un diagnòstic el més personalitzat i ajustar així el tractament a les tevés necessitats reals, de forma ràpida i efectiva.

Líders en cura i estètica integral

Com centre d'estètica avançada, apliquem tecnologia d'última generació en tractaments de rejoveniment, reafirmants, reductors, en cosmecèutics, micropigamentació i depilació làser. No ho dubtis més, vine a visitar-nos. T'obrim les portes del nostre centre d'estètica a Manresa, per assessorar-te i facilitar-te tota la informació que necessits.

Llueix amb llum pròpia en aquest dia tan especial. A Mayka Institut aconseguirem il.luminar la teva bellesa, potenciant la imatge que vulguis mostrar en el dia més important de la teva vida.