A partir d'un diagnòstic facial d'alta resolució,et recomanem el tractament específic més adequat

És un sistema innovador que mitjançant la captura d’imatges facials ens ajuda a determinar quina és la situació de la epidermis per l’edat de la pell del nostre client, i sobretot ens ajuda a desenvolupar el programa o tractament específic que més li convé. Enregistra i mesura les condicions del rostre. És molt més que un senzill anàlisi, és el nostre primer punt de contacte amb el client, estudiem l’estat, les necessitats i aportem la nostra experiència per definir correctament un programa fet a mida.

ES TRACTA D’UN TRACTAMENT NO INVASIU I INDOLOR I ELS RESULTATS SÓN VISIBLES DES DE LES PRIMERA SESSIÓ.

Mayka Institut disposa en exclusiva a la Catalunya Central del V-FORM by VIORA amb la nova tecnologia CORE. Únic equip mundial que treballa en tres profunditats de radiofreqüència a la vegada, a més d’un sistema patentat de múltiples canals que les combina.

 

 

Aquesta tecnologia estimula la formació de nou col·lagen alhora que substitueix a les fibres ja envellides. El tractament V-Form facial compacta el teixit, retorna elasticitat, produeix un drenatge limfàtic, millora la circulació de la pell i el teixit subcutani aportant lluminositat a la pell.

És un tractament antiedat que tensa i reafirma la cara per a un lífting natural. Es redueixen solcs, arrugues i línies d’expressió, omple pòmuls i millora el contorn dels ulls, reafirmant i aixecant la cella deixant com a resultat un ull més ampli. Redueix el volum de greix a la part inferior de la cara obtenint una definició de l’oval facial alhora que resulta excel·lent tractament de coll i escot.

 

V-Form Manresa

Es tracta d’un tractament no invasiu i indolor i els resultats són visibles des de les primera sessió.

V-Form és un procediment no invasiu per tensar i reafirmar la pell aprovat per la FDA.

ÚNIC CENTRE AUTORITZAT V-FORM A LA CATALUNYA CENTRAL

Consisteix en una neteja de cutis en profunditat, indicada per a tot tipus de pell: exfoliació, extracció, nutrició i hidratació de la pell.

Els Peelings químics són part essencial de la pràctica de l’estètica integral. Aquests tractaments amplien l’eficàcia en la cura de la pell i ofereixen millors resultats als pacients amb problemes més complexes. S’utilitzen, no només per millorar la salut, la vitalitat i la bellesa de la pell, si no també per a tractar problemes més difícils que causen angoixa emocional i un impacte negatiu en la qualitat de vida.

Les exfoliacions químiques s’han utilitzat des de l’època dels egipcis. L’era moderna de les exfoliacions químiques va començar a la dècada del 1890 quan es van fer servir substàncies químiques, algunes bastant càustiques i altres menys, per millorar els defectes de la pell i millorar els canvis visuals del foto envelliment. Els peelings de fenol es van utilitzar després de la Primera Guerra Mundial per a millorar les cicatrius de guerra. Des de llavors l’ús de peelings químics s’ha anat ampliant.

Mecanismes del peeling químic

Els peelings químics fan servir ingredients tòpics per eliminar les primeres  capes de cèl·lules del la pell mitjançant una varietat de complexes mecanismes. Aquest procés estimula el procés d’exfoliació natural i mecanismes de renovació de la pell. L’exfoliació accelerada i controlada, induïda pels peelings químics causen un tipus de dany  controlat que els professionals utilitzem pel benefici del pacient. El resultat final dels canvis moleculars que passen a la pell després dels peelings, és una pell fisiològicament més jove. A part de l’exfoliació, els processos bioquímics que passen inclouen:

 

 • Engruiximent epidèrmic i dèrmic
 • Disposició de col.làgen
 • Organització millorada dels elements estructurals de la pell
 • Disminució de l’elastosi solar relacionada amb l’edat
 • Reorganització de nova substància dèrmica i teixit connectiu.

Tot això dona lloc a una millor aparença de la pell, amb una disminució de les arrugues i irregularitats pigmentàries, reducció de l’acne … és a dir, una aspecte fresc i juvenil.

Administrant llum LED amb dosis terapèutiques segures, estimulem les respostes cel.lulars naturals, depenent de la longitud d’ona. Aquestes respostes donen lloc al rejoveniment de la pell i la millora d’afeccions cutànies comuns.

A Mayka Institut hi afegim un plus, perquè combinem la Fototeràpia Led amb infrarroigs, augmentant així el resultat del tractament.

Tractament cel.lular exclusiu, altament revitalitzant i antienvelliment.

Apte per tot tipus de pell, aquest tractament comprèn: una exfoliació, una mascareta i un massatge relaxant per a una pell revitalitzada i resplendent.

L’hidratació facial de la pell és fonamental per el manteniment de la seva elasticitat. Cal que la capa més superficial de la epidermis, que és la que s’encarrega de protegir la pell contra les agressions externes, estigui sempre hidratada i preparada per combatre els diferents canvis que la sotmetem a diari.

La bellesa significa confiança. Descobreix Mayka Expert Method, és una experiència única! Combina ingredients actius altament efectius amb tècniques de tractament dissenyades científicament amb precisió per un programa de bellesa individualitzat. Aquesta tècnica es composa de cinc elements de tractament, ben diferents, que deixen la pell amb major fermesa, més radiant i amb una aparença més suau:

 1. Neteja Bi-Fase
 2. Tècnica de compreses
 3. Activació de pell i check de vitalitat
 4. Massatge d’ampolles Babor
 5. Massatge lifting touch

El treball de l’esteticista és fonamental abans i després d’una intervenció quirúrgica (lifting facial, blefaroplastia, rinoplastia…)

Els tractaments estètics previs i posteriors faciliten la recuperació i suposen un gran benefici pel benestar del pacient.

La microdermoabrasió amb punta de diamant exfolia la superfície de la pell, mentre una suau succió estimula la producció de col·làgen i elastina, i millora la circulació sanguínia. La teva pell se sentirà fresca i rejovenida des de la primera sessió.

Què tractem amb Pristine?

Utilitzant diferents puntes de diamant, Pristine cobreix tota la gama d’opcions estètiques, tant tractaments per pell fina i sensible, zones de pell aspre i àrees de difícil accés. Pristine tracta i minimitza l’aparició de:

 • Línies fines i arrugues – cicatrius d’acne
 • Porus grans-Punts negres i blancs.
 • Taques solars
 • Textura irregular de la pell

Què és la microdermoabrasió amb punta de diamant?

És una tècnica segura i no invasiva que afina la pell en profunditat i l’estimula. Utilitza diamants tallats amb làser densament empaquetats per a eliminar les cèl·lules dèrmiques mortes, i així estimular la regeneració cel·lular.

Com funciona el tractament?

Genuins diamants tallats amb làser erosionen suaument la capa epidèrmica superior de la pell, i així polir la seva superfície, mentre un control del buit estimula la producció de col·làgen i elastina. La combinació del buit i la pressió garanteix la uniformitat per l’efecte del diamant, i possibilita la personalització del tractament, depenent del tipus de pell.

Com se sent el tractament? És dolorós?

No és gens dolorós. El tractament és no invasiu.

Quan temps dura una sessió de tractament?

La durada del tractament varia depenent de les zones a tractar. Normalment sol ser entre 10-15 minuts.QUAN NOTARÉ ELS RESULTATS?Els resultats ja es noten després de la primera sessió. Es millorarà gradualment durant les posteriors sessions.

Tractament amb fòrmula estabilitzada d’àcid L-ascòrbic que proporciona  un alliberament sostingut continu.

Antioxidant, fotoprotector, i estimula la síntesis de col.làgen i elastina.
Important efecte flash.

Il.luminador d’acció segura, hidratant I antioxidant. Inhibeix les enzimes tirosinases que produeixen la melanina, interromp la transferència de melanina entre els melanocits i els queratinocits i produïm exfoliació controlada.

Quan l’actitud és essencial, és important saber que IS CANCER CARE ofereix un sentiment d’esperança i descans vital a totes aquelles persones que s’han vist desafiades pel efectes d’un tractament contra el càncer. Temes relacionats amb la qualitat de vida, com problemes cutanis, són actuals i reals. Cada persona mereix saber que hi ha tractaments disponibles per ajudar a tractar una pell que està en canvi. Amb IS CANCER CARE proporcionem una solució.

Aquest programa és l’únic que disposa d’una selecció molt especial de productes que tracten de manera específica les preocupacions de pacients sotmesos a quimioteràpia i radiació.

L’aspecte físic té una gran relació amb la capacitat de mantenir una actitud positiva durant aquesta època. Quan la pell mostra millor aspecte, la confiança i l’actitud milloren. Is Clinical se n’orgulleix d’oferir solucions per la cura de la pell basades amb compostos botànics formulats per ajudar a tractar i a hidratar la pell sensible durant el tractament contra el càncer.

A Mayka Insitut disposem de l’ INDIBA® EDNA PRO. És la última generació d’INDIBA® Deep Beauty, que incorpora la patent INDIBA® Cellboost Technology, que intensifica i potencia els resultats del tractament.

La tècnica en diatèrmia augmenta la temperatura de manera controlada amb una corrent elèctrica d’alta freqüència, aconseguint un augment del flux de la sang que promou un efecte biològic amb gran beneficis per l’organisme. Aquesta acció fa que la pell es regeneri, amb major producció de col·làgen, més tensora i lluminosa.

Aconsegueix una pell radiant des de la primera sessió, però si l’ús és continuat té un gran efecte antienvelliment. És una elecció segura i efectiva.

Aclamat tractament a la Red Carpet de Hollywood, que aconsegueix uns resultats inmediats en tot tipus de pells. Perfecte per quan es busca corregir alguna complicació: rejoveniment i fermesa, blanquejament i lluminositat, correcció de marques i cicatrius i problemes d’acne.

Neteja, clarifica i estimula l’energia amb aquest tractament facial.

Ofereix un tractament segons les necessitats de la pell masculina i els seus rituals diaris, proporcionant vitalitat i reforçant l’energia mentre cuida les irritacions produïdes per l’afaitat i amb efecte hidratant durador.

L’acné pot afectar a totes les edats, no és exclusiu de l’adolescència. Bàsicament és degut als canvis hormonals en tots dos sexes, i afecta per igual a homes i dones. L’estrès és un altre factor que pot provocar un augment dels brots d’acné.

A Mayka Institut d’Estètica Avançada, realitzem uns tractaments totalment personalitzats bactericides i regeneradors, on assegurem resultats amb un mínim de 4 sessions.

La oxigenació és un tractament que permet aconseguir una pell lliure d’impureses i equilbrada, apta per a tot tipus de pells. Promou la lluminositat i afavoreix el tancament de porus oberts.  S’aconsella sobretot per a pells grasses i amb impureses. Els tractaments amb oxigen permeten la renovació cel·lular, el rejoveniment de la pell i estimulen la creació de col·làgen.

Tothom vol lluir una pell jove i lluminosa per això és vital fer un neteja bàsica de tan en tan. Sense tenir en compte l’edat, es recomana realitzar una neteja facial profunda un cop al mes, o cada canvi estacional.

A Mayka fem neteges express per aquella gent que no té temps i va de bòlit, concretament 35 min de descongestió i hidratació.

Tractament facial 100% Vegà, 100% Net, 100% Efectiu
Vegà, Net i Eficàs. Lliure de parabens, olis minerals, microplàstics i silicones, CLEANFORMANCE proporciona ingredients actius per a una pell sana i radiant. El 98% dels ingredients son d’origen natural i aporten a la pell una llum molt especial.