Serveis especials per a casaments i celebracions

Temps de núvies

Mayka, és l’equip ideal que empatitza amb la il·lusió d’una núvia, per tal de poder fer realitat els seus somnis. En un dia, on la màgia hi és sempre present.

A Mayka Institut d’Estètica portem desde l’any 1973 tenint cura de la salut i l’estètica a Manresa. Ens avalen molts anys de treball, on hem sabut ajustar la professionalitat del nostre equip, especialistes en tractaments facials i corporals, a les darreres innovacions tecnològiques del sector.

Oferim productes de màxima qualitat: Babor, Cellcosmet, Is Clinical, Esthederm en són algunes de les marques de confiança. Cada tractament està fet a mida en funció de les necessitats de cada client, i intentem, que l’experiència Mayka sigui única i perdurable en el temps

Contactar

" Cada tractament està fet a mida en funció de les necessitats de cada client, i intentem, que l’experiència Mayka sigui única i perdurable en el temps "

Cuidem tots els detalls

El millor equip per al dia més especial

Despuntem pels nostres programes de núvies a la carta. Entenent que és un dia únic i irrepetible, on el nostre equip treballa per a fer realitat els desitjos de la nostra protagonista

Parlem de nostres perquè habitualment treballem amb l’equip d’XL Perruquers especialistes en mimar fins l’últim detall el recollit o pentinat d’una núvia.

Contactar