A Mayka Institut hem desenvolupat protocols específics per tractar qualsevol problema corporal. Perquè tots som diferents

A Mayka institut acabem d’incorporar el nou INDIBA® EDNA PRO. És la darrera generació d’INDIBA® Deep Beauty, que incorpora la patent INDIBA® Cellboost Technology, que intensifica i potencia els resultats del tractament.

Per tant, tenim un millor resultat: major efecte reafirmant i màxima eficàcia, perquè podem treballar zones més sensibles, sense augmentar la temperatura del teixit. Potenciem la teva bellesa, perquè actuem des de l’interior, perquè cada tractament sigui una experiència única i et brindi una sensació de relaxació sense precedents.

Gràcies al Sistema Proionic el teixit de la pell recupera l’elasticitat perduda, el greix disminueix, es restableix la correcta circulació sanguínia i en general la pell rejoveneix i es regenera.

Com actua? Al començar, generem una bio-estimulació, que provoca una vascularització del teixit. Quan aquest és sostingut en el temps, aconseguim una híper activació, per tant, una activació del tots els mecanismes de regeneració. La pell torna a ser elàstica, el greix va desapareixent, millorem la oxigenació cel.lular i augmentem la microcirculació; és a dir, que la pell rejoveneix. Cada tractament és personalitzat, i la potència de l’equip s’adapta al problema que tractem.

Els tractaments d’INDIBA® Deep Beauty són molt agradables, estan dissenyats per aconseguir resultats facials, corporals, capil·lars i recuperar el benestar millorant la qualitat de vida.

Resultats visibles des de les primeres sessions.

Nou tractament revolucionari per a tonificar els teus músculs.
EMBODY ofereix:

 • Un enfocament NO QUIRURGIC per millorar l’aparença dels glutis
 • Enfortiment efectiu i tonificació de l’ABDOMEN.
 • SESSIONS DE 30 MIN. (equivalen a 20.000 abdominals)

Tecnologia HIFEM patentada, amb estudis mèdics. Rebutja imitacions.

EMBODY indueix contraccions musculars molt fortes (supramaximals), que no s’aconsegueixen amb cap exercici físic.
L’exposició de la musculatura a aquestes contraccions supramaximals, fa que l´estructura interna de la musculatura es remodeli, donant lloc a una major densitat i volum.

A qui aconsellem Embody?

MUMMY MAKEOVERS:
Degut a les exigències físiques de l’embaràs, la paret abdominal de la mare pateix molt. EMBODY ajuda a tonificar aquesta musculatura i reduir la diàstasi abdominal.

DONES: ALÇAMENT DE GLUTI
Oferim una manera no invasiva de tonificació i elevació del gluti.

HOMES:ABDOMINALS
Tractament no invasiu de l’escultura abdominal.

ATLETES
Els atletes escullen EMBODY per millorar el seu to muscular i resistència i axí aconseguir un millor rendiment atlètic.

És hora de tonificar-te!

És l’última revolució en tractaments estètics. Mayka Institut és l’unic centre de la Catalunya central que compta amb l’exclusiu V-FORM by VIORA amb la nova tecnologia CORE que emet radiofreqüència en tres freqüències diferents, a més d’un sistema de múltiples canals que les combina, per remodelar, tensar o realitzar termolipòlisi en diferents zones, que juntament amb la teràpia de buit maximitza l’energia de penetració, augmenta el flux sanguini i millora el drenatge limfàtic.

V-FORM inclou diversos manipuls que permeten treballar en diferents zones braços, cames, cuixes, abdomen, glutis, etc. i així adaptar-los en funció de les necessitats dels nostres pacients.

S’ha convertit en un referent en tractaments de reducció de contorn corporal, cel·lulitis, greix localitzat i flacciditat, reactivant la formació de col·lagen i elastina, la circulació de la pell, el teixit subcutani i la seva oxigenació. Els seus resultats són visibles des de la primera sessió i en un temps rècord gràcies a la seva avançada tecnologia. Amb V-FORM la silueta es remodela, tensa el teixit i es compacta, es redueixen volums i la cel·lulitis desapareix.

 

 

V-FORM disposa d’estudis clínics i està aprovat per FDA Americana.

 • ÚNIC CENTRE AUTORITZAT A LA CATALUNYA CENTRAL
 • DURADA DEL TRACTAMENT 50 MIN

La pressoteràpia és un tractament mèdic i estètic que utilitza la pressió d’aire per a realitzar un drenatge limfàtic. Entre els beneficis de la pressoteràpia, destaquen el tractament d’ edemes, la correcció d’alteracions al sistema circulatori i la possibilitat d’eliminar la cel.lulitis, reduir-la i preveure futures formacions de cel.lulitis.

El tractament de pressoteràpia es subministra a través de cobertors o botes (especials per la pressoteràpia) que recobreixen les cames i glutis, a través de las quals es realitza sobre el cos una pressió positiva que es va alternant de forma ascendent, pel que també se l’anomena pressoteràpia seqüència. A través d’aquestes ones de pressió, la pressoteràpia estimula el sistema circulatori, generant un drenatge limfàtic i contribuint això en l’eliminació de líquids, greixos i toxines que generen la cel.lulitis, edemes, linfoedemes i trastorns venosos com les varius.

Els beneficis de la pressoteràpia:

 • Millora la circulació i els problemes venosos (per exemple, venes varicoses i varius)
 • Redueix la inflor i la inflamació
 • Millora l’oxigenació de la pell
 • Relaxa les cames
 • Millora el to de la pell i la firmesa
 • La forma de les cames i redueix la cel.lulitis

La flaccidesa i l’excés de greix fan perdre la definició del contorn del braç.
A Mayka Institut, disposem d’un protocol específic per aquesta zona, combinant diferents tecnologies amb productes cosmecèutics

T’indiquem el tractament més adequat pel teu estat perquè durant aquests mesos t’has de sentir molt cuidada i mimada!

T’ajudem a recuperar-te físicament. També disposem d’aparatologia per recuperar el Sòl Pèlvic.

El treball de l’esteticista és fonamental abans i després d’una intervenció quirúrgica (lipoescultura, augment de mames, abdominoplàstia..)

Els tractaments estètics previs i posteriors faciliten la recuperació i suposen un gran benefici pel benestar del pacient.

La menopausa és el final de l’etapa fèrtil, la conseqüència de l’envelliment natural dels ovaris i del cessament de la seva funció reproductora i hormonal. En aquest procés de pèrdua de la fertilitat es poden produir alguns desordres hormonals que afecten el funcionament del cos, per tant, acumulació de greix en zones no desitjades.

La pell també pateix alteracions causades pel dèficit d’estrògens, al qual s’afegeixen altres factors propis de l’edat o externs, com ara l’exposició solar o el tabac. El pas del temps duu a una disminució del gruix de la pell i de la seva regeneració cel·lular, i això provoca laxitud, arrugues i pèrdua d’elasticitat i sensibilitat.

A Mayka Institut, t’ajudem durant aquest procés amb tractaments personalitzats.

Tractament cosmocèutic indicat per aconseguir un efecte desintoxicant i reafirmant.

Els canvis a la nostra figura no sempre estan relacionats amb l’augment de volum de les cèl.lules greixoses. Quan ni les dietes ni l’esport ens ajuden a millorar-la, la causa pot ser que tenim el teixit intoxicat. Per tant, hem de depurar el nostre teixit connectiu. Aquest teixit embolcalla les cèl.lules grasses i a la vegada estabilitza la silueta; per tant, si s’hi dipositen metabolits de rebuig, la figura pot quedar alterada.

El tractament Body Wrapde Doctor Babor ens ajuda a la depuració del teixit connectiu, a més d’aportar fermesa a la pell. Aquest tractament es basa amb el mecanisme actiu anomenat compressió. Les compressions es caracteritzen per ser microelàstiques, facilitant la microcirculació de la pell. Aquestes compreses estan impregnades amb algues, riques amb pèptids, minerals, oligoelements i vitamines. Amb aquesta combinació aconseguim un efecte estimulat de la pell i del metabolisme del teixit.

Tot tipus de tractaments manuals reductors, reafirmants, cel·lulitis, grassa localitzada, circulatoris, cames cansades, drenatge limfàtic…

Tot l’equip de mayka institut som tècniques superiors en quiromassatge i drenatge limfàtic (mètode Vodder).

Estimulació de frequència mitja que promou el bon funcionament de l’organisme.

El pit és una zona molt delicada, que amb el pas del temps, els canvis hormonals, els embarassos i els raigs solars promouen la seva sequetat. Per tenir cura d’aquesta zona, a Mayka Institut et proposem el tractament específic de Pit.

Després d’un diagnòstic previ, valorem el tipus de tractament a seguir, ja sigui reafirmació muscular, cutània o ambdues. Disposem d’aparatologia específica per la zona, així com també tractaments cosmecèutics.

Cada pell és única i necessita ser nodrida de manera diferent.

El mètode GERNETIC compensa les carències internes per a millorar o eliminar problemes externs.

Tots els dèficits i disfuncions internes, es reflexen de diferents maneres en el nostre cos (mala circulacó, retenció de líquids, flaccidesa…) la nostra pell, és un mirall del què ens passa interiorment. A l’absorbir selectivament tot el què és microscòpic, podem fer penetrar elements nutricionals cuidadosament dosificats (vitamines, oligoelements, pèptids).

Al compensar les deficiències internes, promovem la nostra salut orgànica. El reflexe del nostra cos se’ns modifica; per tant, l’estètica del nostre cos es corregeix.

Bioslimming ManresaBioslimming és un tractament 100% manual i natural a base de massatges enèrgics amb moviments drenants per tot el cos: braços, cames, abdomen, caderes, cintura i flancs. L’objectiu és afavorir el retorn limfàtic per tal de potenciar l’efecte drenant del tractament i l’activació de les zones fredes que és on s’acumula la cel·lulitis.

Modifica lleugerament el tractament clàssic de les venes de compressió per una fina capa de film osmòtic, i què vol dir això? El que sents! Embolicar-te amb plàstic, per tal de maximitzar el rendiment de les pròpies fórmules. Això és el què fa que el protocol sigui altament efectiu per moldejar la figura des de la primera sessió