A Mayka Institut us oferim les últimes tendències en bellesa.

Els nostres essencials, ungles, mans i peus cuidats i hidratats, amb acabat brillant i durador!

GEL COLOR BY O·P·I

Gaudeix amb només 10 minuts d’unes ungles amb color i brillants durant 3 setmanes! S’aplica com un esmalt, s’asseca a l’instant i es retira sense fer l’ungla malbé.

Has provat de rejovenir la teva mirada amb el nostre disseny de celles?  La premissa principal és que s’ha de respectar la forma natural de les celles. Fixa’t si tendeixen a ser arrodonides, o més aviat rectes, o amb un triangle marcat i sobretot respecta-les encara que les defineixis.

Permanent I tint de pestanyes, per potenciar la teva mirada!

T’oferim Maquillatge de dia, Festiu, de núvia… També el servei de Curs d’Automaquillatge Personalitzat.

CONTOURING: L’has vist moltes vegades però potser no l’has distingit. La técnica de contouring permet modelar les faccions utilitzant només maquillatge. Fins ara només l’utilitzàvem els maquilladors, però ara arriba al terreny domèstic. A Mayka Institut t’expliquem les bases del maquillatge 3D.

Renova’t!

A base de Canya de sucre i Aloe vera, aconsegueix el bronzejat de tot un estiu en només 5 minuts. 100% Natural. Sense UVA.

El bronzejat DHA

amb una única sessió de 5 minuts, fem una micropulverització de DHA, un extracte de canya de sucre que oxida les cèl.lules de la capa còrnia de la pell, produint un bronzejat natural. No és ni un tint ni un autobronzejador. Aquesta loció exclusiva de DHA reacciona amb la queratina de la pell, (sense tenir efecte sobre la melanina) i genera un bronzejat uniforme i natural, sense tons grogosos ni taronjats. El bronzejat s’aprecia a l’instant, i va en augment les 8 hores següents, i dura al voltant d’una semana.

Abans del bronzejat

Per obtener un bronzejat uniforme i durador, és imprescindible realizar la sessió sobre la pell totalment neta (sense restes de crema, desodorants o maquillatge )i exfoliada. Així garantitzem que el bronzejat duri 6-7 dies, i desapareixi sense deixar restes.

Després del bronzejat

Després de la sessió de bronzejat, intenta estar durant 8 hores sense dutxar-te, fer esport o suar; així deixarem que el producte faci el seu efecte. Passades les 8 hores, pots fer vida completament normal, ja que el bonzejat ja no desapareix. Durant els següents dies, utilitza sabons delicats i aixuga’t suaument.