Condicions de compra i devolucions

Les presents Condicions Generals de Compra regulen l’ús del lloc web www.maykainstitut.com (en endavant ” Mayka Institut d’Estètica Avançada “) del que INSTITUT DE BELLESA MAYKA, SL, domicili en PASSEIG PERE III, 32 (ENTRESÒL) 08241 MANRESA (BARCELONA) amb CIF B61316303, n’és el titular.

La utilització per part del client dels serveis de la botiga d’Internet de www.maykainstitut.com pressuposa , en tot cas, l’adhesió a les Condicions Generals de Compra en la versió publicada per Mayka Institut d’Estètica Avançada en el moment mateix de l’ordre de compra . Per això, és convenient que el client llegeixi aquestes Condicions Generals abans de procedir a realitzar una compra .

 

Àmbit del contracte

Les presents Condicions Generals de Compra s’apliquen a la venda de tots els productes Mayka Institut d’Estètica Avançada a través de la seva pàgina web.

Els preus aplicables són els indicats en la pàgina web en la data de la comanda. Els preus que apareixen detallats en cada producte inclouen l’IVA (Impost sobre Valor Afegit).
Mayka Institut d’Estètica Avançada es reserva el dret d’efectuar, en qualsevol moment i sense previ avís, les modificacions que consideri oportunes, podent actualitzar, fins i tot diàriament, productes i preus en funció de les novetats que vagin apareixent.

 

Pagament

Totes les compres es poden pagar amb targeta de crèdit així com amb targetes de dèbit. En qualsevol cas, l’elecció del mitjà de pagament es realitza, durant el procés de compra, a la pantalla corresponent.

El client ha de notificar a Mayka Institut d’Estètica Avançada qualsevol càrrec indegut o fraudulent a la targeta utilitzada per a les compres , mitjançant correu electrònic o via telefònica, en el menor termini possible perquè Mayka Institut d’Estètica Avançada pugui realitzar les gestions oportunes.

Addicionalment els proveïdors o emissors de mitjans de pagament poden adoptar mesures antifrau, que comporten el rebuig de cert tipus d’operacions Mayka Institut d’Estètica Avançada no és responsable de l’aplicació d’aquest tipus de polítiques de seguretat.

Devolucions

Tots els productes adquirits a www.maykainstitut.com tenen un termini de devolució de 15 dies hàbils a comptar des del dia de rebuda de la comanda.