Pack d'estètica per núvies Manresa | Mayka Institut | Centre d'estètica a Manresa | Mayka Institut

Pack Núvies Mayka Institut | Estètica per núvies

Perquè brillis en aquest dia tan especial, hem dissenyat un pack d'estètica per núvies, ajustat a les teves necessitats. Informi's a Mayka Institut, el nostre centre d'estètica a Manresa.


Il.lumina la teva bellesa natural en el dia més important de la teva vida

A Mayka Institut volem compartir aquest dia tan especial per aconseguir que brillis amb llum pròpia, mostrant a tots la felicitat i alegria pròpia de l'esdeveniment.

Para aconseguir-ho, et proposem un Pack Núvies molt especial, que personalitzarem per ajustar-ho a les teves necessitats.

142031_147500_10468442_722651707879389_8941677971521583094_n.jpg

Manicura, pedicura, bellesa facial, maquillatge, rejoveniment, estètica corporal... Aquell dia et sentiràs com una reina en les nostres mans, cuidada constantment, assessorada en tot moment i tractada amb la cosmètica més avançada del mercat. Consulta'ns!

Consells d'estètica per núvies

Uns mesos abans de l'esdeveniment, visita el nostre centre d'estètica i et realitzarem un diagnòstic de pell, per evaluar quins tractaments són necessaris.

La depilació làser precisa de vàries sessions, i s' ha de deixar un temps entre una i l'altra sessió. A Mayka Institut et planificarem un abonament de sessions de depilació làser, apropiat segons les teves necessitats.

Som partidaris de mostrar una bellesa natural, volem realçar la mirada, sense saturar-la amb massa maquillatge. Per això, et mostrarem les opcions de micropigmentació i extensions de pestanyes, que il.luminaran el rostre de forma còmoda i natural.

Neteja corporal i facial, amb prou anterioritat. Per poder aplicar la base de maquillatge et recomanem una anàlisi previ, per seleccionar els tractaments facials pel cutis del rostre.

Volem que gaudeixis de totes les sessions i tractaments, sense presses. Vine a conèixer el nostre centre d'estètica a Manresa. Tenim un Pack Núvies pensat per a tu!