Encara que sigui temps de Coronavirus i quarentenes, una de les dates que que no pot faltar estar marcada al nostre calendari, es el 19 de Març, Dia del Pare. Es celebra la paternitat! és a dir, que tan fa que sigui pare, tutor o avi, la qüestió és donar-li les gràcies, perquè, ell es l’amic, el millor exemple, el mestre, el metge, el mirall, el company i l’heroi!

A Mayka Institut coneixem la importància d’aquesta data, ja que cada any sou molt@s els que veniu al centre per poder adquirir un regal per a ell. Ja sigui una crema facial, un after-shave i/o un xec regal per un servei a cabina.

Aquest any, hem preparat dos Xecs especials per aquesta data:

Primerament  REJOVENIMENT FACIAL AMB PRESTINE, us explico en què consiteix! És un tractament de Microdermoabrasió amb punta de diamant que desintoxica, exfolia i il.lumina; també acaba amb l’aspecte de pell apagada, atenuant les arrugues i les fines línies d’expressió… i a la vegada, es una sessió super relaxant!

MASSATGE DESCONTRACTURANT AMB INDIBA, es tracta d’una sessió de 45 min profundament relaxant, que acaba amb la tensió de l’esquena, cervicals i espatlles!

Regaleu-li un STOP, de ben segur que  s’ho mereix, i us ho agrairà!