Benvinguts a Mayka Institut

L’Institut d’Estètica Avançada Mayka és un centre ideat perquè tot tractament esdevingui una EXPERIÈNCIA de benestar, de bellesa i/o de salut. Són més de 45 anys de bagatge professional. La Mª Carme Subirana, la seva fundadora, s’ha dedicat sempre a oferir tractaments únics i personalitzats. Durant aquesta trajectòria la seva filla Emma Aloy, s’hi va incorporar, i actualment porten una direcció compartida del Institut d’Estètica Avançada al bell mig del centre de Manresa.

Experiència i innovació

Equip - Mayka Institut

A Mayka és molt important conèixer bé al nostre client (hàbits, alimentació, estat de salut, tractaments anteriors, …), saber què li agradaria millorar i què és el que el preocupa per tal d’identificar quin és el tractament més adequat per a satisfer les seves necessitats específiques.

Els nostres valors?

Professionalitat per sobre de tot, i alhora compromís, proximitat, experiència i sobre tot franquesa.

L'equip

Equipaments

Les inversions en les darreres tecnologies mèdic-estètiques són constants, per aquest motiu, estem sempre a l’avantguarda dins del nostre sector. Això, combinat amb una formació contínua de tècniques, nous tractaments i les darreres novetats en cosmètica, són els fonaments del nostre espai per anar creixent i no tenir aturador. La base d’un bon tractament, és un bon diagnòstic. Un cop fet l’anàlisi, s’aconsella un programa adaptat a les necessitats del nostre client, només d’aquesta manera s’aconsegueixen grans resultats.