Servei de coach nutricional

Aconsegueix els teus objectius

A Mayka t’acompanyem a generar un canvi d’hàbits de la teva alimentació. Comptem amb la Marta Miguel, certificada en gestió de la imatge corporal. És diplomada en Infermeria i disposa d’un màster en nutrició i salut. La Marta t’orienta i t’ajuda a millorar els teus hàbits alimentaris, seguint un primer objectiu definit segons les vostres necessitats (pèrdua de pes, restablir els nivells de colesterol, glucèmia, ...), per acabar incorporant al dia a dia uns hàbits més saludables.

Està especialitzada en tractaments per pal·liar els efectes oncològics, així com també en tots aquells aspectes específicament enfocats a la millora de salut, i en els quals l’alimentació hi té un paper clau.

Contactar
Gaudeix d'un estil de vida saludable

Canvia el hàbits

Si ets de les que busques canviar els hàbits de tots els membres de la teva família, també et fa un pla molt complert. Es tracta d’obtenir menús personalitzats per a cada membre, o corregir els hàbits de manera conjunta, adaptant un únic plat a les necessitats de tots.

També t’ajuda amb la planificació nutricional durant l’embaràs que consisteix en adequar l’alimentació a cada etapa de la gestació i símptomes que puguin aparèixer.

En cas que siguis un aficionat al esport també t’ajudarà a planificar els menús en funció dels entrenaments i preparació de proves i competicions.

El control del pes, no només ens ajuda a estar més actius sinó que és un element important per prevenir malalties com la diabetis o el risc cardiovascular. Des de Mayka oferim un servei d’assessorament nutricional professional i personalitzat. L’èxit d’aquest servei rau en la convicció que et proporcionarà la Marta, doncs el metabolisme de cada persona és diferent i els menús que funcionen correctament a una persona potser que no siguin d’utilitat a un altra.

Contactar