L’any 2020 va començar com de costum… amb una espectacular festa de benvinguda a la nova dècada amb la meva família i els meus amics!

Havia de ser un any súper especial, ja que era l’any dels meus 40! Em feia una il.lusió espectacular, però a la vegada respecte. Tothom sap que, per una dona, els quaranta, són un punt d’inflexió a la seva vida.

El mes de Febrer del 2020 tot el meu món va trontollar; em van diagnosticar una Neoplàsia de Mama. Això sí que realment va ser un bon punt d’inflexió! Al cap de 15 dies del diagnòstic arriba el confinament. Aleshores ja no només era la salut, sino també la feina que trontollava. De cop, el meu nord esdevní incert …

Però ja pel primer confinament, el recolzament rebut per part de tots vosaltres, els nostres clients, família i amics, va ser infinit i em va ajudar a treure forces d’on no sabia que podia treure. I això és el que em va ajudar a tirar endavant amb la malaltia i amb el centre.

La primavera i l’estiu van anar genial! La vostra resposta va ser espectacular, no sabeu quina injecció d’adrenalina em vàreu aportar!

Amb la incorporació als centres educatius, i l’arribada de la tan temuda tardor, les ombres del confinament van tornar, i a finals d’octubre es van complir els pitjors pronòstics: centres d’estètica tancats per imperatiu legal.

A hores d’ara, encara no ho entenem. Vam invertir, el què no estava escrit, amb tot el material de protecció, vam prendre totes les mesures exigides, desinfeccions constants … extremant les mesures higièniques, que ja aplicàvem habitualment per tal d’evitar contagis. Però a hores d’ara encara em qüestiono, quantes infeccions per la COVID hi ha hagut als centres d’estètica? M’agradaria conèixer la xifra, evidentment, si existeix.

La finalitat del meu post d’avui és DONAR-VOS LES GRÀCIES! La calidesa rebuda després d’aquestes darreres 3 setmanes ha estat súper motivadora, i m’ha donat encara més energia per agafar el futur amb major serenitat.

Segueixo amb una esperança i motivació extraordinària, malgrat el moment que ens ha tocat viure. Desitjo que la corba de contagis per la COVID19 s’estabilitzi molt aviat. I espero poder tornar a obrir el nostre centre, i seguir gaundint del vostre gran suport, i que molt aviat, poguem recuperar les nostres tan anhelades abraçades!

A tots vosaltres, gràcies per donar-li un toc de color a aquest any gris que m’ha tocat viure, agraeixo mil els vostres missatges. L’esperança sempre hi és!

Emma

T'escoltem

No dubtis a contactar amb nosaltres per a qualsevol consulta

Contactar
Necessites ajuda?