Les tendències en estètica i bellesa evolucionen, tot canviant de temporada en temporada. Des de Mayka observem de ben aprop les preferències i les ofertes que hi ha al nostre sector. A vegades, és el personal del nostre centre qui conquereix al client amb les “last trendies”, i ampliem els nostres serveis en funció de les novetats del mercat.

La tecnologia aplicada a la bellesa no deixa d’avançar, intentem disposar dels darrers equipaments que hi ha al mercat, ara bé, sempre invertim en aquells que hem provat prèviament i on els resultats són visibles i perduren en el temps.

D’altra banda, a vegades realitzem accions de cobranding (aliances estratègiques amb altres marques) per tal d’organitzar esdeveniments de bellesa i benestar a la Catalunya Central. La bellesa emergeix des de l’interior per reflectir-se a l’exterior. Aquesta és la màxima del concepte de bellesa interpretat per Mayka Institut d’Estètica Avançada, i que fa temps que aplica en els seus rituals i protocols de bellesa. “We celebrate beauty”