Desembre ’20

Doncs ja tenim aquí Desembre… i comencem amb el compte enrere, perquè en el fons, tots tenim ganes de les màgiques nits que ens porta el Nadal.

 

I aquest any no serà menys! Tot i que ha estat un any molt i molt complicat, hem d’encarar aquest dies amb el més ampli dels nostres somriures!!

 

Per tant, no podeu fallar a venir a Mayka a fer-vos un tractament facial, ja sigui en la modalitat express o amb dedicació. La qüestió és parar, homenatjar-te i dedicar-te una estona … això no t’ho pot treure ningú.

 

Gaudeix d’un ritual de manipedi, i descobreix els colors d’Opi que més triomfen per aquestes festes: el Màlaga Wine, Big Apple Red i Madame President, colors que conviden a brindar i alhora a brillar!

 

Pel què fa al maquillatge, aquest any és un xic especial… al anar tot el dia amb mascareta, el què hem de portar impecable són els ulls i les celles. En el cas que no us en sortiu a l’hora d’arreglar-vos les celles… ja sabeu on som, amb les pinces a mà i preparades sempre per donar forma! … i si amb el maquillatge dels ulls també teniu problemes … us donem hora i fem curs d’automaquillatge! Què us sembla? Solucions per a tot!

 

Finalment, dir-vos que comenceu a preparar les vostres llistes de regals, no espereu a última hora … i sobretot aquest any regaleu temps als vostres … TEMPS i SALUT! No creieu que són els millors regals que es poden fer?

 

Exprimiu “a tope” aquests dies de festes, són extraordinaris

 

Emma