És un Nadal atípic socialment parlant, incertesa i preocupació excessiva dins del nostre sector. Als que seguiu confiant amb nosaltres des del primer dia, als que sempre heu cregut (no ara només) que el nostre centre és segur, als que ens visiteu setmana rera setmana, mes a mes, o un cop l’any. GRÀCIES, i en majúscules, no ens cansarem mai de donar-vos-les.

 

Com heu vist, nosaltres també us hem volgut enviar missatges positius a diari amb el nostre primer calendari d’Advent a Instagram, els heu pogut seguir? Us han agradat? Quan els redactava, em deia la mare, tanta vitalitat i optimisme cal Emma? I jo amb un somriure d’orella a orella li vaig contestar, ara més que mai! A la vida hi ha molts tipus de Nadal i de festes nadalenques!

 

La nostra carta als Reis o al pare Nadal s’eternitzaria, podríem demanar mil coses, a nivell personal i a nivell empreserial…L’únic que volem demanar de tot cor és que poguem continuar cuidant-vos! Per a nosaltres, sense cap mena de dubte, el millor regal, sou VOSALTRES i la confiança que dipositeu en tot l’equip Mayka. Per això, aquest any, ens hem proposat celebrar VIDA, i compartir més TEMPS amb els nostres!

 

Aquesta és l’essència del Nadal, per això l’Emma i la M Carme ens hem proposat intentar que recupereu aquesta maravellosa essència. Perquè el 2020 per a nosaltres, ha estat ple d’adversitats però alhora és l’any que hem fet major creixement personal de la nostra història!

 

Podríem tenir manca d’il·lusió, desànim, frustació i tristesa, però estaríem desencantades davant aquestes festes. Alerta! No exigim felicitat a la força o provocada sino que feu una recerca de pau, amor, tranquil·litat, serenor, empatia, senzillesa, … són dies claus per recuperar el sentiment més autèntic del Nadal!

 

Feu aquest canvi de xip pels més petits de la família, aprofitem per fer-los vibrar, per dedicar-los temps! Repartiu bons desitjos, escolteu als altres, feu companyia encara que sigui a distància, i si podeu, arranqueu somriures.

Recordeu que si enviem amor, ens tornarà en forma d’alegria.

Que les mascaretes no ens tapin el somriure, i que la llum que ens regalen aquests dies entri a les nostres vides.