Els que esteu subscrits a la nostra newsletter sempre sou els primers en rebre les novetats que incorporem al centre. Però aquesta vegada l’emoció ens ha pogut i us ho vàrem presentar per a Xarxes Socials. I és que som un dels centres autoritzats per Bioslimming per tal de realitzar aquest nou tractament! I estem encantades!
I com sempre, us preguntareu, però què té aquest nou tractament que no tingui la resta? Doncs a part que és un dels tractaments més premiats que hi ha al mercat, és dels més efectius que nosaltres coneixem. Per què?

Doncs perquè es tracta d’un tractament on els massatges drenants, els embolcalls i la termoregulació en són els protagonistes principals. El què escolteu, pels destructors de l’aparatologia, és un tractament 100% manual i natural a base de massatges enèrgics amb moviments drenants repartits per tot el cos: braços, cames, abdomen, caderes, cintura i flancs. I amb quina finalitat?

Amb l’objectiu d’afavorir el retorn limfàtic per tal de potenciar l’efecte drenant del tractament i així activar les zones fredes, que és on s’acumula la cel·lulitis. La diferència amb el tractament clàssic de les venes de compressió radica en el seu embolcall, en aquest tractament, es fa amb una capa fina de film osmòtic que maximitza el rendiment de les pròpies fòrmules. Això és el què fa que el protocol sigui altament efectiu per moldejar la figura des de la primera sessió.

En resum, és un tractament que activa tot el cos per tal d’acabar amb els cúmuls de greix focalitzat, tot tensant i reafirmant la pell . A més a més, ajuda d’una forma notable a millorar la pell de taronja. Si els teus objectius són reduir centímetres, allisar la pell, acabar amb la pell de taronja i combatre la cel·lulitis. Bioslimming és el teu tractament!